Nye terrasse

Vi lægger din nye terrasse

Vil du gerne have en ny terrasse? Så læs med her. Din nye terrasse kan ikke kun bruges om sommeren. Du kan faktisk sagtens bruge den hele året. Hvis du for eksempel har en varmelampe, kan du nyde en kop kaffe udenfor uden at fryse. Derfor er det en helt fantastisk idé at investere i en ny terrasse.

Vores ydelser: brolægning og belægning

Hos Aagards Brolægning hjælper vi dig ikke bare med at bygge din nye terrasse, vi kan også sagtens hjælpe dig med at designe den. Det er dog en god idé, hvis du har en nogenlunde idé om dens udseende og størrelse. Så kan vi komme med forskellige tips til, hvordan dit design bliver endnu bedre. 

Det kan være nødvendigt med lidt gravearbejde inden belægningen bliver lagt. Hvis det er nødvendigt, skal vi nok gøre dig opmærksom på det. 

Brolægning kan være rigtig flot, og vi går bestemt ikke på kompromis med hverken udseendet eller kvaliteten. Vi tilbyder skræddersyede brolægninger, hvilket betyder, at du er med til at bestemme, hvordan det skal se ud. 

Vi laver belægning og brolægning med både små og store fliser. Det er nemlig ikke alle slags fliser eller sten, som passer til alle haver. På den måde kan du vælge den type, som du synes er flottest. 

Vi bygger selvfølgelig mange andre ting end bare terrasser. Hvis du for eksempel tænker på at få en ny indkørsel, kan vi også snildt hjælpe dig med det. 

Vi er et professionelt firma i Nordjylland

Vi holder til i hele Nordjylland. Mere specifikt inkluderer vores område: Hjørring, Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Brønderslev og omegn. Hvis du befinder dig i Nordjylland, er det altså god chance for, at vi kan hjælpe dig. 

Før vi påbegynder et projekt, kommer vi først ud til dig. Vi er nemlig nødt til at se, hvor din nye terrasse skal placeres før, at vi kan komme med et uforpligtende tilbud. 

Vores ydelser er både for private personer, firmaer eller foreninger. Så hvis du står med et projekt, som du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere, kan du give os et kald. Vi vil rigtig gerne hjælpe! 

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 23 31 22 14 eller skrive en e-mail til aagaardbrolaegning@gmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud


Der er flere materialer at vælge imellem, herunder træ, sten, fliser og kompositmaterialer. Valget af materiale afhænger ofte af personlig præference, budget og krav til vedligeholdelse.

Størrelsen af terrassen afhænger af pladsen til rådighed, budget og brug. En større terrasse er ideel til underholdning og større sammenkomster, mens en mindre terrasse kan være mere passende til en mindre have.

I nogle kommuner kræves der tilladelser til at bygge en terrasse, så det er vigtigt at undersøge kommunens retningslinjer på forhånd. Kontakt os og vi kan hjælpe dig med at undersøge det.

Overvej, hvordan du kan integrere tilbehør på din terrasse for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Mulighederne er mange, og det afhænger af personlig præference og budget.

Vedligeholdelse af en terrasse afhænger af det valgte materiale. Generelt kan en regelmæssig rengøring og påføring af beskyttende olie eller lak hjælpe med at forlænge terrassens levetid.